bodzio123 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Twój nick: BodzioIP/SteamID: 89.64.19.44 Nazwa serwera: BF2-MOD [email protected] Data otrzymania bana: 30.11.2018Mapa: de_westwood Powód bana: 'Wykryto aimbot'Screeny: Dodaje tylko jednego screena którego dostałem nie mam pojęcia czemu tylko 1 ;) Opis sytuacji: Fartownie 2 hsy trafione z wiertarki de_westwood0000.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio123 Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Nie mam zadnego innego screena ss na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyOgien Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Czyżby wina admina? Ja z takim problemem sie nie spotkałem. Nie mam jeszcze dostepu do amxbansa tego,więc musisz poczekać. Na pewno dał Ci ssy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio123 Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) Dostałem << "chyba" i znalazłem tylko tego jednego Więc czekam na dalszy przebieg sprawy ;) A w konsoli mam tylko BUILD 1621 SERVER (0 CRC) Server # 48 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina (BF2-MOD)[email protected] [AMXBans] Pozostalo ci 4 tygodni, 1 dzien, 23 godzin, 29 minut i 16 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick: Bodzio [AMXBans] Powod: 'Wykryto aimbot' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.GreenHaze.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:294723048' [AMXBans] Twoje IP: '89.64.19.44' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz sw Edytowane 30 Listopada 2018 przez bodzio123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Míś Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Powód bana: 'Wykryto aimbot' Nie wygląda to jak ban na screenshoty. Podaj godzinę w której grałeś to zerknę na demo. Nie mam niestety dostępu do bansa, dlatego proszę o wypowiedź @ Slox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio123 Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) Godzina 17.20/30 jakoś w tym czasie dostałem bana Edytowane 30 Listopada 2018 przez bodzio123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyOgien Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Było tak od razu pokazać wysinke z konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slox Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) Ban został nadany przez Plugin widocznie wykrył u ciebie aima Edytowane 30 Listopada 2018 przez Slox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio123 Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) To chyba jest jakiś problem z nim skoro wykrył aima u osoby która gra bez niczego? gram od godziny 12 może i nic takiego się nie zdarzyło Edytowane 30 Listopada 2018 przez bodzio123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slox Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Plugins działa na zasadzie ostrzeżeń banuje gdy ktoś naprawdę dużo ruchów wykonuję celownik dlatego odrazu nie otrzymałeś mogę obejrzeć demko ale skoro plugin dał ci bana to da i 2 raz ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio123 Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Oglądaj do woli od godziny 12 ^^ jestem pewny ze nie mam nic i gram czysto ;) więc prosze o unbana skoro to wina pluginu. Ale z drugiej strony od godziny 12 dopiero o 17.20/30 dopiero bana dostalem wiec nie wiem jaka była róznica mojej gry od tamtej godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slox Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Nic nie widzę mapie ale patrze w logi i tylko i wyłącznie ci dawało ostrzeżenia a to dziwne Myśle ze powinieneś przed startem zreinstalować csa być może masz jakieś nieprzyjażne pliki:) tym czasem UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Míś Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi