oskar4410 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) Twój nick: PACZEKIP/SteamID: 192.168.0.107 Nazwa serwera: bf2 Data otrzymania bana: 19:05Mapa: po zmianie westwooda Powód bana: ban po ip Opis sytuacji Opis sytuacji: No to powiem krótko i mam prośbę. Mapę wcześniej bana dostał gracz o nicku cytrrusek ( mój brat za ściana za opengl 32). I najwidoczniej ban przeszedł po ip i po zmianie mapy już miałem bana na 7dni. Prosiłbym o rozpatrzenie i możliwy unban lub chociaż skrócenie go Edytowane 1 Grudnia 2018 przez oskar4410 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slox Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 To nie zmienia faktu ze jak dostaniesz ub to i twój brat go dostanie No ale w drodze wyjątku ze tez to nie twoja wina w jakimś stopniu Leci UB lecz pilnuj brata 2 razem gdyż 2 ub nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi