JebaćPolicjęZeroTolerancji Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Twój nick: maciarIP/SteamID: STEAM_0:0:454245986 0 00:13 43 0 Nazwa serwera: JailBreak GreenHaze.pl Data otrzymania bana: 1.12.2018Mapa: Jail_Facebook Powód bana: Sam nie wiem..Screeny: Kicked by Console: You have been banned from this server. Kicked :You have been banned from this server. Opis sytuacji: Sytuacja wyglądała tak że był sobie pewien gracz o nicku i tu jest najlepsze ze nie wiadomo ponieważ miał bota na zmianę nicku raz Justyna,Hunter,Demon,Pawcio i mój nick maciar. Hunter banował go i pisało że ADMIN HUNTER maciar banned permamently i ja pisałem XD znów dostałem bana etc i tu naglę dostałem tego bana od godziny nie mogę wejść na serwer.. Nie używam nic nie mam steam id changera i innego vpn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) Po co piszesz drugi raz ten sam temat??? Jutro dostaniesz ub od Tytusa chyba że ktoś z ubt szybciej będzie Edytowane 1 Grudnia 2018 przez BialyOgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JebaćPolicjęZeroTolerancji Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Pewna osoba powiedziała zebym napisał tutaj wiec napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi