Właściciel PaeK Opublikowano 2 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Twój nick: PaeK Nick osoby oskarżonej: @ GepardG Powód skargi: Brak zainteresowania serwerem oraz forum Wyjaśnienia: - Dowody (obowiązkowe): Niżej Od momentu gdy jego serwer został przyjęty na forum oraz po zrobieniu działu serwera, oskarżony nie ruszył się nawet żeby napisał wzory na podanie na Admina Serwera Serwer stoi pusty, właściciel nic z nim nie robi, ignoruje propozycje pisane prosto do niego na serwerze (wg. mnie DOBRE), brak aktywności na forum, jedyne co to gość się czasem zaloguje. Jedyne gdzie siedzi to codziennie na TS'ie. @ Fixen ♡ @ Endrjuu ♡ tak wiem, sieć potrzebuje serwerów ale nie pustych.. Usuńcie serwer z tabelki a później przynajmniej spróbujcie się zapytać typa co będzie z serwerem robił, a jak coś to usuńcie dział serwera bo to co ten gość odwala jest żałosne... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Od momentu złożenia skargi czekam 24h na odpowiedź właściciela serwera. Jeżeli będzie brak odzewu, to serwer niestety będzie musiał zostać usunięty, bo zajmowanie się swoim działem jest w obowiązkach właściciela. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel PaeK Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 @ Fixen ♡ tak jak mówiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 No to chyba wszystko jasne. Był na forum 13h temu i nawet nie raczył nic napisać. Serwer do 30 min zniknie z sieci. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Podejmujemy jedno lub więcej z działań: Dokładnie analizujemy temat. Problem podany w temacie zostanie niedługo rozwiązany. Pracujemy nad znalezieniem rozwiązania/przyczyny problemu. Podejmujemy ważną decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi