16PZ^^ Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Witam bym chciał zrezygnować z rangi Wlascciel Serwera Cod Mod 200Lvl Ponieważ kolegdzy chxa reaktywacji sieci którą kiedyś prowadziłem @ Fixen ♡- Dzieki za szansę ale oferta którą dostałem jest bardzo ważna. Cała administracja jest Fantastyczna i napewno was odwiedze nie raz :^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Trudno się mówi, trzymaj się i wpadaj do Nas czasami. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Rozumiem, no trudno. Tak czy owak dziękujemy, że do nas zawitałeś Mam nadzieję, że będziesz nas odwiedzał ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Trzymaj się, wpadaj czasem do Nas ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 3maj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi