Vegaz Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Siemanko a zarówno Żegnajcie ! Po wypadku który nastąpił jakoś 1,2 miesiące temu nie mam ochoty na gry i wgl.. wszystko boli mnie Nie będę już tutaj aktywny, nie przez to że nie chcę, tylko przez badania które mam i nie jestem w domu Dziękuje za miłą atmosferę, może po rehabilitacji znów będę funkcjonował normalnie i z czasem znów tutaj wbiję pohałasować Chciałbym podziękować @ Endrjuu ♡za to że po prostu była i jest najlepszą właścicielką Jeżeli można to chciałbym żeby została mi odebrana ranga Admina Surf ponieważ już dawno wygasło, bodajże przed wypadkiem Trzymajcie się cieplutko i Wesołych Świąt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Dziękuję, za te miłe słowa. Mam nadzieję, że nic takiego poważnego się nie stało. Bede tu czekać, aż wrócisz cały do zdrowia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCZITA Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Szybkiego powrotu do zdrowia! WESOŁYCH! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel PaeK Opublikowano 2 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Woooo tego to nawet nie wiedziałem :O Wracaj do zdrowia i na SURFA! flagi bez problemu moge wrócić, a usunąłem przez brak aktywności xD Wesołych! Edytowane 2 Grudnia 2018 przez PaeK Przez Pacia ♡, 2 Grudnia 2018 Brak nieaktywności? Chyba brak aktywności. :O 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Wracaj do zdrowia! Wesołych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Co się stało? Życzę rychłego powrotu do zdrowia, wróć jak wrócisz do siebie! Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zdrówka! Wróć do nas jak będziesz czuł się na siłach, na pewno będziemy czekać! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Nie zostań Bywaj! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Szybkiego powrotu do zdrowia, mimo że cię nie poznałem to myślę że jak powrocisz cały i zdrowy to się poznamy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zdrowia i Wesołego! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryto. Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zdrówka wariacie ?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Wesołych, i wracaj jak najszybciej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi