Mikołajek ♥ Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Witajcie, w tym temacie, chciałbym się pożegnać i prosiłbym o odebranie mi wszystkich rang jakie miałem, fajnie było, ale cóż, wszystko się zmienia, z powodu jednej osoby na tum forum, poradzicie sobie bezemnie dziękuje za współpracę i za wszystko trzymajcie się mordki ^^ Oczywiście będę Was odwiedzał na forum, do zoba @ Endrjuu ♡ i @ Fixen ♡ Dziękuje Wam za danie mi szansy na te owe moje rangi, w szczególnośvi tobie Patrycja, za to, że byłaś dla mnie jak najlepsze internetowa przyjaciółka jakiej nie mogłem sobie wymarzyć, dziękuje za pomoc, a także wyrozumiałość i dziękuje za to, że umiałaś mnie wysłuchać. Może się kiedyś jeszcze spotkamy, kto wie @ Justyna ^^ i @ Cisuś ♡ Wam dziękuje, za to, że byliście i mnie wspieraliście w trudnych sytuacjach, takich jak dzisiaj i dziękuję w szczególności Justynie, za to, że mi pomagała i że umiała mnie wysłuchać i pomóc mi w tych sytuacjach, byłaś jak moja druga ulubiona internetowa przyjaciółka. @ndrzej BialyOgien oraz @ CzarnyOgien Wam dziękuje, za fajną grę na cs'ie i za to, że dostarczyliście mi humoru na ts'ie i za to, że się poznaliśmy, byliście jak moim najlepsi internetowi przyjaciele jakich miałem @ndrzej DAvdziękuje tobie, za wszystko co dla mnie zrobiłeś ^^ powodzenia w dalszym rozwoju, najlepszy grafiku, pozdro mordo ^^ @ AgresywnyOgórektobię dziękuję, za to, że zawsze mnie wspierasz i że mamy ze sobą długi kontakt, który nie zostanie nigdy zerwany ^^ Dziękuję Wszystkim osobom jakich nie wymieniłem za wszystko ^^ Fajnie było, ale jak jest tutaj taka pewna osoba, to nie mam po co tu być.. Ps. Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam, a także miłego rozwoju forum i nowych graczy! Edit: @ndrzej DAv masz racje, przez pewną osobę Edytowane 2 Grudnia 2018 przez HaQ4Rr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Chciałbym się spytać szczerze, czy to naprawdę jest wina @ Míśczy wykorzystałeś to jako pretekst żeby odejść na inną sieć? A co najgorsze sprawdziły się moje przekonania, kiedy dostałeś redaktora napisałem, że mam nadzieję, że nie odejdziesz po kilku dniach czy tygodniach, niestety. No nic, życzę powodzenia w dalszym rozwoju, może na następnej sieci zostaniesz dłużej. Edytowane 2 Grudnia 2018 przez DAv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 No weź mordo, przemyśl to jeszcze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanK Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Odchodzić przez kogoś, eh. Niech się postara by się Ciebie pozbył a nie mu ułatwiasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Dobrze, że się nie wyprowadzasz, żeby nie mieszkać w tym samym kraju co @ Míś No nic, 3maj się. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Míś Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 No powiem szczerze, że jednak mnie dziwi trochę taki obrót sytuacji. Niemniej uważam, że taka decyzja jest bezpodstawna i podjęta zbyt impulsywnie. Pozdrawiam i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Przemyśl to sobie i wróć, jak dla mnie działanie pod wpływem 'emocji', dziękuję za miłe słówka Tak jak mówiłem przemyśl to jeszcze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Trzymaj się ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryto. Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wale Was Na Leb Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Trochę Dziecinne odchodzić przez Inna osobę tak zachowują się dzieci w Przedszkolu ale ok, Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 No jak trzeba to trzeba. ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 @ndrzej HaQ4Rrkażdy ma swój honor i rozumiem, że chcesz odejść. Nalegam jednak byś jeszcze raz przemyślał swoją decyzją i nie dał się prowokować innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCZITA Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Powodzenia:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel PaeK Opublikowano 3 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Powodzenia w nowej sieci każdy pretekst dobry, ale niby przez mojego @ Míś'ia? Boziu.. wstyd.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi