Tryto. Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Chciałbym w dniu dzisiejszym zrezygnować z rangi UBT powodem tej decyzji jest ograniczony wolny czas, z czasem sie to na pewno zmieni ale troszkę to potrwa. Tak czy siak chciałbym podziękować @ Endrjuu ♡oraz @ Fixen ♡za danie mi szansy. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Szkoda. Mam nadzieję, że ogarniesz to co musisz i wrócisz w pełni sił na stanowisko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Dobrze było, powodzenia dalej. ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 No szkoda, ale powodzenia na MA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Coraz mniej ludzi, coraz większe zapotrzebowanie do UBT. No nic, odpocznij i wracaj na swój stołek! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Dziękujemy za wszystko co zrobiłeś dla sieci! Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Trzymaj sie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Míś Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Dobrze sprawowałeś funkcję ubt. Coś mnie zastanawia tylko. Skoro nie masz czasu na ubt, to jakim cudem na Multi-Admina masz w swoim mniemaniu wystarczająco dużo czasu. Ale ja się tylko czepiam. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takkar Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi