Takkar Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Hoł Hoł Hoł!! Witajcie grzeczne dzieci! Co myślicie o dodaniu świątecznych emotek na sb? Rozejrzałem się troszkę i wybrałem emotki, które będą w jakiś sposób używane. A oto one: MerryChristmas HoHoHo Buzi Siemanko Piwko Co o tym myślicie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Fajne emotki, jestem za dodaniem tego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Dodane: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Kozak! Dziękujemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Bardzo ładne. 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi