Emzii ♥ Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) Hey, tu znowu ja. Przychodzę z propozycją świątecznego turnieju Ligi Legend. Do wygrania byłaby ranga League Master (oczywiście to jest tylko propozycja rangi) a zasady byłyby takie: -zgłasza się 8 uczestników [email protected] losuje wszystkich użytkowników -Na początku są 4 grupy z wylosowanych graczy. Wygrany z grupy przechodzi do następnej rundy. -Gramy na HA blind pick z 3 banami Czekam na wypowiedź @ Endrjuu ♡oraz @ Fixen ♡ Edytowane 5 Grudnia 2018 przez Emzeraa Zmiana uczestników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 No nawet ciekawy Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyOgien Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Jestem chetny i za!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Míś Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 W suuuumie za taką symboliczną nagrodę mógłby być taki turniej, tylko ktoś musi go przecież ogarnąć organizacyjnie. Jeżeli ktoś się tego podejmie i "czerwoni" na to wyrażą zgodę, to jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 @ Míśw razie ostateczności mogę się tym zająć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenziu Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Wolałbym solowe w 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 12 minut temu, Stenziu napisał: Wolałbym solowe w 1.6 kiedyś można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Jak na moje to słaby pomysł, dopiero zostały rozdane nagrody za poprzedni turniej, też z lola. To teraz czas na coś innego :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takkar Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Tak jak @ Fixen ♡napisał, był przed chwilą turniej w lola. Może jakieś warcaby/ szachy na kurniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cremaster Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 @ Takkarw szachy to ty nie masz szans lojtku 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi