Takkar Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Siema Nigdy nie korzystałem na sb z kategorii w emotikonach "Ostatnio używane". Dziś postanowiłem tam sobie kliknąć no i nie działają te emotki. Mianowicie chodzi o te: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Mi też nie działa, pewnie jakiś błąd. Pacia tyle pozmieniała, że emotikonki wywaliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonxpompa Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Stara wersja ShutBoxa, nie naprawią tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Aktualnie nic z tym nie zrobimy, wina leży po stronie twórcy chatboxa. Poczekamy na nowszą wersję może naprawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 17 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi