Druidek. Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 (edytowane) Siemanko. Mam na imię Rafał, ostatnio wróciłem po prawie rocznej przerwie do counterka i napotkałem wasz serwer FFA. Atmosferka mnie urzekła (admin pilnuje porządku, fajna komunikacja pomiedzy graczami) jak i sam serwer więc stwierdziłem, że pojawie sie na forum. Pozdrawiam adminów i cała serwerownie Edytowane 6 Grudnia 2018 przez druid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Witaj na sieci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Cześć, możesz też wpaść na dd2 lub BF2. GWARANTUJĘ identyczną a nawet lepszą atmosferę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Witam Cię bardzo cieplutko. Zapraszam również na DD2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 @Emzeraa na bank wpadne ! ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Cześć, wpadaj na Teamspeak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryto. Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi