Rickkk Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 W dniu dzisiajszym chciałbym podziekować każdej osobie z która miałem kontakt na tej sieci za świetna wspólna zabawe i doświadczenia. Dziekuje każdej osobie ktora mi zaufala i powierzyła jakas odpowiedzialnosc na moje barki. Chcialbym odejsc z sieci albo moze zakonczyc swoja aktywnosc na dzien dzisiejszy. Powod tego jest taki iż przestalem narazie grac w cs'a poniewaz doszlo mi bardzo duzo obowiazkow w zyciu a zwykle poswiecanie 1 albo 2 godzin nie ma sensu gdyz moglbym w tym czasie robić rzeczy bardziej wplywajace na moje doswiadczenie. Nie mam tez jakos chęci albo zapalu zeby dalej kontynuowac to co robilem wczesniej. Nie chowam do nikogo urazy i czas ktory tutaj spedzilem byl bardzo fajny. Byly chwile w ktorych czulem zdenerwowanie i lekka presje moze czasami niedocenienie ale naprawde bylo przyjemnie. Dziekuje jeszcze raz kazdemu w szczegolnosci wlaciciela za wszytsko. Moze kiedys wroce i znowu zaczne lecz nie jestem tego pewien. Osoby ktore maja mnie na steamie moga smialo pisac jakby cos chcialy. Przepraszam za wszelkie bledy przezemnie popelnione i życze innym użytkownikom dobrej zabawy na tej sieci. Mozliwe ze zajrzę od czasu do czasu lecz tego tez nie jestem pewien. Oczywiscie Prosze mi zabrać wsyztskie rangi ;p DZIEKI ZNOWU ZA BARDZO MILE SPEDZONY CZAS 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyOgien Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Mordko wracaj!!! Kto mnie bd pilnował? Szkoda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) Twoja decyzja, ale ja myślę, że wrócisz do Nas jeszcze i będziesz dalej naszym dobrym opiekunem UBT. ^^ Edytowane 8 Grudnia 2018 przez Elfik ♡ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Takich jak ty to ze świecą szukać! :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 No cóż, każdy z Nas musi podejmować trudne decyzje. Dziękujemy za cały Twój włożony czas w sieć! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Dziękujemy za pracę jaką włożyłeś w rozwój naszej sieci. Jesteśmy dumni, że mogliśmy kogoś takiego u nas gościć. Mam nadzieję, że kiedyś do nas wrócisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takkar Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Wielka szkoda, że odchodzisz Mam nadziej,ę że jeszcze tu wrócisz. Dzięki wielkie za współpracę i powodzenia, no i wesołych świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Rikuś, bardzo Ci dziękuję za wszystko, co zrobiłeś dla mnie i dla sieci. Że wziąłeś na siebie serwer, a potem dział UBT. Mam nadzieję, że będziesz nas odwiedzał. Kontakt na steamie zostaję, więc jak coś, zawsze możesz napisać. Powodzenia w życiu prywatnym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi