lambada1337ru Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Cześć po raz 2! Byłem tu dawno, dawno temu i pełniłem funkcję opiekuna :) lecz musiałem odejść z sieci i moje konto zostało usunięte na moje życzenie. \/ tu macie małą rozpiskę o mnie ! Nazywam się : Eryk Lat: 17 Mieszkam w : Studziankach we wsi w Białymstoku. Interesuję się : Piłką nożną, Informatyką i tworzeniu serwerów cs 1.6 aktualnie robię CS GO MOD :D/ aa i możecie mnie spotkać pod Nickiem: LAMBDa1337_RU cheatcore *#. Pozdro lambada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Witamy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrZ3SiU Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Witaj po raz drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi