PanK Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Odchodzę, powodem tego jest pata, nie lubi mnie, wyzywa, oraz jakieś serduszka do mnie wysyła. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Jak ty chyba pijany? Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanK Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 1 minutę temu, Endrjuu ♡ napisał: Jak ty chyba pijany? Odrzucam. Nie możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 3 minuty temu, Rudolf napisał: Nie możesz. Kto mi zabroni? :Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanK Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Teraz, Endrjuu ♡ napisał: Kto mi zabroni? :Y Po prostu sobie pójdę, tak jak tu przyszedłem :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 2 minuty temu, Rudolf napisał: Po prostu sobie pójdę, tak jak tu przyszedłem :< Czyli si,ę już nie lubimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryto. Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Nikt na sile nie trzyma. Z fartem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Wyjdź. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanK Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 1 minutę temu, Endrjuu ♡ napisał: Czyli si,ę już nie lubimy? No nie wiem 1 minutę temu, Tryto. napisał: Nikt na sile nie trzyma. Z fartem. Dzięki, byle żagle życia współpracowały 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wontekk Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Kurczę, nie wiem o co chodzi z tymi "spinami" z Patą. Najwidoczniej bez małych lub większych waśni nie może się obejść. Trzymaj się, choć w sumie się nie znamy w ogóle. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Ta @[Urlop] Endrjuu ♡To spinarka normalnie... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 34 minuty temu, Pafel napisał: Ta @[Urlop] Endrjuu ♡To spinarka normalnie... Taaa i jeszcze jest fejiiem. Haa tfuuuu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Míś Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 59 minut temu, Endrjuu ♡ napisał: Taaa i jeszcze jest fejiiem. Haa tfuuuu I leci na gejuff ha tfu ha tfu xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 4 minuty temu, Míś napisał: I leci na gejuff ha tfu ha tfu xD Taa, to też słyszałam, że podrywa gejuff. XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanK Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 3 godziny temu, Endrjuu ♡ napisał: Taa, to też słyszałam, że podrywa gejuff. XD A kogo nie podrywasz... XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Aha...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanK Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 yhym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 To będzie ten ślub or not? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 16 godzin temu, Pafel napisał: To będzie ten ślub or not? Nie wiem czy dam Ci zarobić. :Y 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 4 godziny temu, Endrjuu ♡ napisał: Nie wiem czy dam Ci zarobić. :Y I tak masz promocje! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 1 minutę temu, Pafel napisał: I tak masz promocje! Zapłacę w piernikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 14 godzin temu, Endrjuu ♡ napisał: Zapłacę w piernikach. Nie ma takiej opcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi