Ciucior Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) To ja od świętego Mikołaja poproszę: Typ grafiki: sygna Rozmiar grafiki: jak na forum Tematyka: No ja lube albo z animu o nazwie inazuma eleven coś albo Dr. House Napisy: Ciucior Format: mile widziany gif nie mile widziany png Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): Ma mi się podobać Kontakt: ts, steam, gg, fb, forum Edytowane 14 Grudnia 2018 przez Ciucior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MamRaka Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Edytowane 17 Grudnia 2018 przez Covven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciucior Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 A więc pomysl niezly ale male korekty potrzebne xd napis gracz do usuniecia :v i tlo mógłbyś dac inne tobie różnicy nie robi ale mi seria z tymi postaciami srednio pasue xD kolorystyka tez dobra, ale mozesz spróbować dac cos ciemniejszego :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 GIF i nie GIF 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciucior Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 O to jest całkiem spoko tylko dodaj jakieś tło, zmień dziołche ze środka i usuń to Greenhaze w rogu ;v i czcionke też możesz spróbować inną bo średnio widać ew kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zlecenie dogadane, zamykam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi