Czeciak Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Twój nick: `czeciakIP/SteamID: 188.191.200.227 Nazwa serwera: dd2 Data otrzymania bana: młody - to ten co ma hs ledwo 30% Powód bana: cziter Opis sytuacji: ta czekam na opis, fajnie by było od ciebie młody bo ty grac nie umiesz to ciekawe co napiszesz, weź chociaż 60% wbij żeby móc oglądać moją grę i nie słuchaj płaczków ,,xXMaciejPL69xDXxPLXD" że ktoś czituje i cyk ban bo pare pesteczek wpadło, w sumie ty nie wiesz co to pestka bo patrzyłem chwilkę jak grasz żebym wiedział od jakiego słabego admina dostane bana ale myślałem, że ssy se walneisz ale agresywnie widze nie pierdolisz się w tańcu to teraz mi goldziaku z 25% hs udowodnij. I szybciej jakby się dało niż u mojego kolegi frolixa co 48h czekał xD Edytowane 15 Grudnia 2018 przez Czeciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takkar Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 @ Młody <3rozpisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 17:31 Jaki head lol 19:33 Head a celował obok (polecam obejrzeć w zwolnionym tempie) 18:02 Ta sama sytuacja co wyżej 20:16 Idealny skan w głowę Niestety lub stety znalazłem tylko 4 spalone akcje więc daję UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi