Stenziu Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Witam, w tym poradniku przedstawie wam jak mieć kolorową konsole która może nam ułatwić życie 10.10.2019r. - Aktualizacja CsFixes W tej aktualizacji dodano troche komend. scoreboard_shortheaders - zmienia nazwy "Score Death oraz Latency" na "S D Ping" scoreboard_showavatars - możliwość włączenia/wyłączenia avatarów w tabeli scoreboard_showhealth - pokazywanie zycia sojuszników w tabeli (nie zauważyłem, żeby to działało być może serwer musi mieć sv_cheats 1 idk.) scoreboard_showmoney - pokazywanie pieniędzy sojuszników w tabeli (nie zauważyłem, żeby to działało być może serwer musi mieć sv_cheats 1 idk.) Plik .asi dodajemy do folderu Half-Life DL: https://1drv.ms/u/s!ArHNaE3xQhEskDNAd-2GVz7sX4bt?e=eM2KqT Spoiler Haslo: greenhaze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Hey, jak masz czarną konsole itd Edytowane 16 Grudnia 2018 przez Młody <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenziu Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zmieniłem GUI całe pod sobie mogę też dodać jakbyś chciał @ Młody <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Sztos to wygląda więc czekam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Gdzie zmieniłeś? Można poradnik na zmienienie GUI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenziu Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) @Młody <3 @BialyOgien https://anonfile.com/f47cQ9nebf/resource_rar Wrzucacie do Half-Life\cstrike\resource @ Okabe Rintarou Edytowane 16 Grudnia 2018 przez Stenziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 No wiem, potem se wgram 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 @ Stenziudzięki, lecz odczuwam jakby minimalne lagi których nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenziu Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 @BialyOgien Raczej Ci się zdaje ^^ Gui to nie wpływa na gameplay bo nic wymagajacego tam nie dodałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 A to nie wiem chyba mi sie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi