Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Siema Mordy

Love in a dream

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć mam na imię Paweł pochodzę z centrum Bydgoszczy. Interesuję się walkami szczególnie selekcją K1 muay thai, Uczęszczam do szkółki Golden Dragon Gym lubię też pograć w piłkę czy pośmigać samochodem. Nie wiem jak reszta ale ja po całym dniu lubię się zrelaksować i odstresować jebnięciem wiaderka czy blanta. Ogarniam Amxx w pewnym stopniu,, Umiem przerabiać pluginy więc jak ktoś będzie potrzebować pomocy a nie będzie nikogo innego to śmiało można pisać chętnie pomogę. To chyba tyle z mojej strony parę osób już poznałem i wydaje mi się że są osobami ogarniętymi jak i w porządku więc z pewnością się dogadamy. Jak macie jakieś pytania to można śmiało pisać chętnie odpowiem na kilka. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.