KUCYK Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Hej cześć. Filip jestem z Kielc. Parę osób mnie tutaj zna z jednej sieci gdy byliśmy tam razem. Jedni może będą kojarzyć a może wgl nikt mnie nie zna. Myśle że mineło 4 lata kiedy odszedłem z sieci. Przez ten czas usunąłem automatycznie się z tego życia. W moim życiu wiele się zmieniło zainteresowania i umiejętności poszły w górę. Przyznam że nie grałem przez ten czas w 1.6 nie wiem czy zacznę grać, czy może jutro mnie już nie bedzie. Nie wiem jak to bedzie a może zostane, pogramy troszke może się przydam do pomocy. Po prostu zobaczymy Powiem szczerze że brakowała mi tych czasów z cs i pogadówek na ts ie. Koniec pierdzielnia witam Was jeszcze raz i wielkie Pozdro! Piszcie kto mnie pamięta:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Witamy ponownie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Witam i zapraszam na TS3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Siemanko! Zostań na dłużej, pogramy w cs, ka! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdrien. Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Siemka, wpadnij na DD2! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Siemson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Míś Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Hej i zapraszam na DD2 : ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołajek ♥ Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Witaj Zapraszam na 3mapsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Serwus ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi