glebbie 123 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Twój nick: <Tutaj wpisujesz swój nick> zuza :)IP/SteamID: <Twoje IP/Twoje SteamID> Nazwa serwera: <Tutaj wpisujesz pełną nazwę serwera, na którym otrzymałeś/otrzymałaś bana> DD2 Data otrzymania bana: <Tutaj wpisujesz datę otrzymania bana> 11.7.2018Mapa: <Tutaj wpisujesz mapę, na której otrzymałeś bana> De_dust 2 Powód bana: <Tutaj wpisujesz powód swojego bana> FotyScreeny: <Tutaj wstawiasz screeny, jeśli otrzymałeś bana z powodem "Wstaw screeny/Wstaw fotki"> Opis sytuacji: <Opisz sytuację> ban nie ważny grała na moim koncie podszywka z tym samym steam id, ale innym ip. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Míś Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Jakby Ci to powiedzieć... Żeby ktoś grał z tym samym SteamID, to musiałby jakimś sposobem grać z Twojego konta... Poza tym, jest świeży ban ze wczoraj 16.12.2018 na ten nick, a Ty masz konto... od wczoraj, dwie godziny po banie... Może to tylko domysły, ale z jakiegoś powodu nie wierzę w to co tutaj piszesz I nie, nie grasz długo na serwerze jak napisałeś w innym temacie.O jeszcze jesteś teraz na serwerze, wiedząc że masz bana... Pozwolicie że dodam bana @ Endrjuu ♡bana ma o godzinie 19:29, a mapa kończy się na HLTV o 19:38. Uciekł albo najzwyczajniej zmyśla.@ Takkar@ PaeK@ Endrjuu ♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Z tego co pamiętam to ja dawałem ssy i nie jestem pewien czy nie wyszedłeś z serwera jak ogarnąłeś, że dostajesz bana. Zostawiam do oceny UBT i administracji forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cremaster Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Sprawdzcie w logach czy byly ssy i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrZ3SiU Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 @ glebbie 123 Mam jedno pytanie które rozwiąże ten problem to twoje SID STEAM_0:0:223547578 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takkar Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) @ VargW ciągu 24h, rozpisze Ci demko. Edit, do @ GrZ3SiU. Członek UnBan Team, którego oznaczyłem, ma obowiązek rozpisać demko gracza z banem. Edytowane 17 Grudnia 2018 przez Takkar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi