Anarchista Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Siemano, wracam w stare progi Większość powinna mnie kojarzyć, lecz widzę że dużo nowych twarzy tu teraz działa, co mam nadzieję również poznam ;) A tak ogólnie, to jestem Krystian, mieszkam w Wrocławiu, na co dzień jestem serwisantem firmy Danone, więc tak, te jogurty które wpieprzacie, to ja dbam o to by było dobrze xD Kocham dziarki, adrenalinę, dobrą muzykę i koncerty. Jeżdżę na Woodstock prawie co roku [ta Poland Rock teraz ]. Mam dredy :V Kocham kobiety i grzane piwo. Byłem tutaj UBTeam, właścicielem kilku serwerów, administratorem TS'a, oraz głównym dowodzącym w redakcji + adminem prawie na każdym serwerze xD Tak po za tym bawiłem się w technika serwerów może do tego wrócę A tak po za tym to pozytywna osoba ze mnie, a przynajmniej się staram, lecz jak na Anarchiste przystało, nikt błotem w twarz nie będzie mi rzucał Do zoba przy wspólnej konwersacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Siemano A załatwisz mi Danonki po niższej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Siemka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdrien. Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Siemanko! Zapraszam na DD2! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Siemka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Witam, mam nadzieję, że również Cię poznam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeppHacker Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Siemka. Mimo, że jestem nowy to mam ochotę cie poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołajek ♥ Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Witaj, chciałbym Cię poznać i myślę, że się zapoznamy a tak btw. Witaj na sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi