czlw Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Twój nick: BartusJumperNazwa serwera: dd2 Screeny: [AMXBans] Reason: 'Cheater' Opis sytuacji: xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DymamKoty Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 AutoBH Zabronione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czlw Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 A ma pan dowód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenziu Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 @DymamKoty witam, jeżeli nie znasz się na czitach takich jak ABH, gsy czy sgsy to proszę nie banuj. Proszę o natychmiastowe odbanowanie tego gracza oraz przeproszeniem go. Pozdrawiam Przez Míś, 19 Grudnia 2018 Nie jesteś upoważniony do komentowania tego postu. Ostatni raz Cię upominam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takkar Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 @ Młody <3rozpisze demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Míś Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Ten temat już był przeze mnie poruszany o tuuuu Powinien polecieć ub. EDIT: Haha, naiwny ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Mimo, że mam urlop to i tak UB leci bo po prostu gość leci na fps'ach + zbindowany duck na scrollu i trochę skilla. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi