czlw Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Twój nick: BartusJumperNazwa serwera: dd2 Screeny: <Tutaj wstawiasz screeny, jeśli otrzymałeś bana z powodem "Wstaw screeny/Wstaw fotki"> Opis sytuacji: [AMXBans] Reason: 'skryptuj se gdzie indziej' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efiks Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 pokaż mi jak robisz bh bez ruszania myszką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czlw Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Naciskam spacje i ruszam strzałkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efiks Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 inaczej bez obracania modelu w prawo i w lewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czlw Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 ?XD normalnie robilem strefy w prawo i lewo gosciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenziu Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 @efiks Kurwa następny. Gościu robił GSy czyli ducki. Jak robi ducki na fpsach to lepszego speeda ma. W ogóle jak można pomylić BH z gsami jak to wygląda inaczej. Pozdro. ? Dawaj warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efiks Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Nikt cie o zdanie nie pytał, sio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyOgien Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Widzę,że nie ma żadnego demka! czlw napisz dokładnie jak to się stało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efiks Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) http://d1.hltv.org.pl/srv53507/HLTV-1812191739-de_dust2.dem.zip Przykładowo od ok. 2:02 pokaż mi swoje ruchy ręką jak robisz takie bh na czystym cfg Edytowane 19 Grudnia 2018 przez efiks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenziu Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Gsy Abh Gdzie tutaj widać podobieństwo? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Míś Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Dzięki @ Stenziu, teraz już wiem że nazywa się to "Auto Ground Strafe" i jest to jak najbardziej skrypt. Brak ub, ale chętnie poczytam co inni członkowie UB mają do powiedzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyOgien Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Rzeczywiście Stenziu to jest to. Nie wiedziałem zbyt wiele o tym hacku ,ale teraz mi uzmysłowiłeś. Miś ma rację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzf Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) @Míś GDZIE TY KURWA TAM MASZ NAPISANE AUTO? XD To jest Ground Strafe by Drunky. (robil to na 500 fpsach czyli praktycznie to samo co czlw robil) ;) Drugie to jest cheat i to jest ABH CZYLI AUTO BUNNY HOP XD bo nie moglem znalezc bez handshowa. Edytowane 19 Grudnia 2018 przez xzf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Jestem na urlopie lecz się wypowiem, jest i skrypt na gsy jak i na autobh, lecz to się dużo różni od normalnych @ Stenziunie masz racji to z góry widać że jest to skrypt, ucze się sam dopiero to robić mając 500 fps, lecz to nie wygląda tak jak na tym demku. Jednak to jest trudne do wypatrzenia czy to skrypt czy nie moim zdaniem tak. (Polecam Google tam jest skrypcik pobieracie i sprawdzacie jak jest z nim a jak bez niego) Moim zdaniem @ PaeKpowinien się wypowiedzieć, on się na tym zna najbardziej. Edytowane 19 Grudnia 2018 przez BialyOgien 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzf Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) @BialyOgien A JA SIE TYM KURWA NIE ZNAM GRAJAC JEBANE 12 LAT W CSA Z CZEGO 2+ LAT NA HNS, KZ, DRACH?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 19 Grudnia 2018 przez xzf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Temat zamykam, robi się nie potrzebny spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Po konsultacji z bardziej doświadczonym graczem ode mnie, @ PaeK stwierdzam że nie używasz skryptów. Osobiście przepraszam - taka sytuacja się nie powtórzy. @ czlwdostajesz UnBana więc zapraszam do gry, Edytowane 20 Grudnia 2018 przez Młody <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi