paszka Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Imię: Kacper Nick: paszka Wiek: 15 Swoje prace [przynajmniej 3]; Jakiego programu graficznego używasz: Photoshop CC 2018 i GIMP Od jakiego czasu interesujesz się grafiką: 2 lata Dlaczego akurat Ciebie mamy przyjąć: jest 1 grafik przyda się pomoc, a ja lubię robić grafiki i myślę że sobie poradzę, dajcie mi szanse Coś o sobie: Mam na imię Kacper, mieszkam w Warszawie lubię grać na komputerze i robić grafiki, siatkówkę i piłkę nożną Staż na forum: Rok Edytowane 19 Grudnia 2018 przez paszka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdrien. Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) No można dać szansę: +/- wiek +/- podanie + prace + chęć pomocy Edytowane 19 Grudnia 2018 przez Ejdrien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyOgien Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Na tak +bd szybciej wykonane zlecenia +wiek +ładne grafiki +programy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Na nie +/-wiek -Aktywność na forum -Nikt cie nie zna -Pracę, nie wyglądają jak na 2 lata stażu, amatoorkaa +Z samego podania wywnioskować można że chcesz pomóc +Tylko jeden grafik jest "Staż na forum" Według ciebie rok ale rok masz konto na forum, a dopiero co go używasz drugi raz Edytowane 19 Grudnia 2018 przez BialyOgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 No można dać szanse: + prace dobre - aktywność + chęć pomocy -/+ wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Z tym stażem na forum to trochę przekłamane bo niby masz konto rok, ale online ledwo 1h 10min. Dla mnie wiek nie ma za bardzo znaczenia, ważne są chęci, prace no nie wyglądają na 2 lata stażu, ale złe nie są. Mi przyda się pomoc, a sądzę, że i użytkownicy chcieliby dostawać zlecenia szybciej. Jak dla mnie okres próbny, poczekam jeszcze na wypowiedzi innych. @ paszkajeżeli posiadasz jakieś inne prace to edytuj post i dodaj, z chęcią obejrzę Edytowane 19 Grudnia 2018 przez DAv 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Na nie. - Większość tego forum Cię nie zna - Grafika jakoś nie jest zadowalająca -/+ Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Przyjmuję na OKRES PRÓBNY. Zobaczymy jak będziesz się spisywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi