Majky Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Twój nick: fl!cK3r//Nazwa serwera: only dd2 Screeny: nie zrobili mi ss'ow Opis sytuacji: zabijalem wszystkich jak zwykle bez zadnych chorych akcji i nagle patrze Banned Permament "Wallhack" cos w tym stylu :p [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : fl!cK3r// [AMXBans] Reason : ' Wallhack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ GreenHaze.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 153543864 ' [AMXBans] Your IP : [AMXBans] =============================================== Edytowane 19 Grudnia 2018 przez Majky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanior Opublikowano 20 Grudnia 2018 Premium Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Popełniłem błąd Flicker jest jak najbardziej czysty i powinien dostać ub. Przepraszam Ciebie i jednocześnie proszę ubt o to aby jak najszybciej otrzymal unbana na który czeka już długo. Tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majky Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Dzieki ci czlowieku :) Wiesz jak sie zdziwilem jak zobaczylem powod Wallhack :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) @ MajkyPo co ten zbędny post? Jak dostanę dostęp do bansa to się tym zajmę, chyba że oni będą pierwsi: @ GrZ3SiU @ Varglub@ CzarnyOgien Edytowane 20 Grudnia 2018 przez BialyOgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majky Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Aha ok a dostane to ub jeszcze dzis? Przez Míś, 20 Grudnia 2018 Cierpliwości. Za następny taki post +1. Używaj opcji edytuj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Míś Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi