GrZ3SiU Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Niestety muszę opuścić te fajne forum Zostałem wybrany do reaktywacji forum, które już stoi i w sobotę huczne otwarcie, chodzi o forum kolegi RumcajsJumper pewnie już się domyślacie o jakie chodzi (csow***.pl) Znamy się z nim od lat i zbiera najlepszą ekipę i na jego liście znalazłem się Ja. Po długich rozmowach jednak się zdecydowałem ......... Dzięki za danie mi tu wielu szans i zaufanie, a szczególnie @ Endrjuu ♡. Mam nadzieję że zostanę przyjacielem GH Więc ten czas nadszedł mam nadzieję że się jeszcze spotkamy tu czy tam Pozdrawiam GrZ3SiU Edytowane 20 Grudnia 2018 przez GrZ3SiU 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Dzięki za wszystko co zrobiłeś dla sieci, trzymaj się i powodzenia na nowej sieci! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyOgien Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Mordo nie odchodz bo ja na serwie musze grac bo nie wytrzymam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Dziękujemy za "służbę", trzymaj się i powodzenia na nowej sieci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdrien. Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Znowu reaktywacja? xD Nie no, bywaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCZITA Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Powodzenia ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel PaeK Opublikowano 20 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebzdyberybencjusz Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 3maj się, powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojas Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Z fartem mordeczko! Powodzenia ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 3maj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryto. Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołajek ♥ Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Nie odchodź od nas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Wrrrr - zdrajca! Ale tak na serio odwiedzaj nas na forum. GL HF na nowej sieci! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Powodzenia! Miło było, narka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Dzięki za wszystko, powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastukany Grabarz Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Powodzonka PIONA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi