Druidek. Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Moi mili, nurtuję się od rana czy w cs’sie 1.6 moża sobię na czilku podmienić skiny broni, kosy, rękawiczek itp z gamebanana? Wiem, że w cs:go jest to niedozwolone, sam niestety się o tym przekonałem na własnej skórze. Kiedyś czytałem na stronie HLTV i ESL, że podmiana na raczej wszystkim znane modele postaci czerwoni-TT oraz niebiescy-CT, jest dozwolona. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Wiem, że serwery/serwerownie czepiają się do innych skinów niż są na ich serwerach oraz znam wiele osób co spotkały się z banem za inne skórki. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Wszystko zależy od wewnętrznego regulaminu danego serwera. Jeżeli w regulaminie jest jasno napisane, że nie wolno zmieniać żadnych skinów w grze, zarówno jak i modeli jak i broni to przy przyłapaniu na ss'ach najpewniej dostaniesz upomnienie/bana. Ale jeżeli nic nie jest wspomniane w regulaminie, to czysto logicznie możesz zmieniać sobie co chcesz i za to bana nie powinieneś dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 @ LeiNadbardziej chodzi mi tu o konsekwencje jakimś vaciem, blokadą od steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 @druid Vaca za to nie ma. Kto gra na esl modelach to ciota bo nie potrafi normalnego modelu dostrzec tak samo jakieś HS modele. Zmiana broni spoko bo każdy ma swój gust a te podstawowe bronię się przejadaja. Pozdro wariacie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 @druid Ręczę swoim kontem, że VAC Bana za takowe zmiany nie dostaniesz. Możesz spać spokojnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cremaster Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Vac za modele inne niż esl był, sam spotkałem się z takimi sytuacjami ale to było jakoś w 2k5. Teraz za coś takiego nie dostaniesz vaca bo ta gra ma prawie 20 lat i vac nie oszukujmy się ssie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. pozdro można zamykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi