Pacia ♡ Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Temat napisany przez - @ Stenziu Powód nadania kary: UBT to prosy Ilość punktów: 1 Osoba udzielająca kary: @ Míś aka niedzwiedz Data otrzymania kary: wczoraj chyba Informacja dla użytkownika: Informacja dla użytkownika §12. W skargach prawo do wypowiedzi posiada: - osoba oskarżająca, - osoba oskarżona, - Administrator sieci, - Właściciel bądź Opiekun serwera, - osoba z udzieloną zgodą przez osobę zarządzającą danym działem, - świadek sytuacji (wyłącznie w przypadku posiadania określonych dowodów) Wyjaśnienia: Nie mam nic do wyjaśnienia. Moje zdanie się nie liczy. : ))))))))) Coś od siebie: Pozdro wariaty. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Tworząc multikonta nie powinieneś mieć możliwości na odpracowanie warnów, ale wychodzę z założenia, że czasami warto dać drugą szansę. Nie zawiedź mnie. Proszę napisać sposób w jaki chcesz odpracować te warny. Przez Pacia ♡, 21 Grudnia 2018 Wybrał przelew. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi