Druidek. Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Sam niedawno miałem z tym problem, więc mam nadzieję, że komuś pomogę. Aby ustawić bind na klawisz klawiatury numerycznej musimy spojrzeć co jest na danym klawiszu napisane. Dla przykładu na klawiszu num1 jest napisane „end”. Aby go zbindować wpisujemy bind „kp_end” „say @@y CELE!!!” oczywiścię bind z csay’em dla admina to przykład. Rozpiszę wam poszczególne klawisze, żeby było to 100% jasne. num „/” - bind „kp_slash” „...” num „*” - bind „kp_multiply” „...” num „-” - bind „kp_minus” „...” num „+” - bind „kp_plus” „...” num „enter” - bind „kp_enter” „...” num0 - bind „kp_ins” „..” num delete - „kp_del” „...” num1 - bind „kp_end” „...” num2 - bind „kp_downarrow” „...” num3 - bind „kp_pgdn” „...” num4 - bind „kp_leftarrow” „...” num5 - bind „kp_5” „...” num6 - bind „kp_rightarrow” „...” num7 - bind „kp_home” „...” num8 - bind „kp_uparrow” „...” num9 - bind „kp_pgup” „...” oczywiścię w miejsce „...” wpisujemy za co nasz bindowany klawisz będzie odpowiedzialny. pozdrawiam Edytowane 21 Grudnia 2018 przez druid 1 2 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojas Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 +Uważam, że jest to bardzo przydatny poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Chętnie skorzystam ;) + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdrien. Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Dla admina bardzo dobre, leci plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Dzięki, przyda się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Dzięki, myślałem kiedyś jak to ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi