KUCYK Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Wzór: Imię: Filip Wiek: 19lat Znajomość ortografii i interpunkcji w skali 1-6: Myślę że sprawiedliwe 5. Dlaczego to Ciebie mamy wybrać na Redaktora FanPage?: Jestem ambity oraz kreatywny, mam plan zorganizować konkursy, rebusy oraz wprowadzić dziennik z awansami/degradacjami na Forum. Mam doświadczenie w prowadzeniu fanpage'a. Aktualnie prowadzę swojego o tematyce Offroad'u, zrzeszamy się na fejsie potem latamy razem w błocie. Proszę tego nie traktować jako reklamę. Przed wszystkim chciałbym utrzymać stałą aktywność, zwiększyć zasięgi, oraz wiele innych. W tym okresie mam mnóstwo wolnego czasu aby się tym zająć. Będzie to dla mnie wielka przyjemność, by dołożyć swoją cegiełkę do rozwoju GH! Wesołych Świąt! Obiecuję zaangażowanie w rozwój FP [TAK/NIE]: Tak, oczywiste. Wymagania: Brak warnów na forum, + Minimum 16 lat, + Dobra znajomość ortografii i interpunkcji, + Wysoka kultura osobista, + Zaangażowanie w rozwój FP. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Jestem na tak +Wiek +Chęci +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryto. Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Jestem skłonny dać tak. +Wiek +/-Aktywność +Ortografia +Chęć pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi