Cremaster Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Twój nick: <Tutaj wpisujesz swój nick>CremasterNazwa serwera: <Tutaj wpisujesz pełną nazwę serwera, na którym otrzymałeś/otrzymałaś bana>Only dd2 Screeny: <Tutaj wstawiasz screeny, jeśli otrzymałeś bana z powodem "Wstaw screeny/Wstaw fotki"> Opis sytuacji: <Opisz sytuację> nawet nie wiem kiedy dostalem bana Server # 56 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Cremaster [AMXBans] Powod : ' Cheater ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ GreenHaze.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 415283109 ' [AMXBans] Twoje IP : ' w bansie ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Bana otrzymałeś wczoraj o godzinie 13:14 od @[Urlop] Takkar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) @ Varg zgodnie z tym podpunktem regulaminu: #5 Zgłoszenia/Odwołania graczy ze Steam muszą być sprawdzone przez co najmniej 2 członków UBT. Czekam na twoją rozpiskę, swoją dam za 15-20 minut 13:36 Wleciał wychylony mimo, że nie miał jak go usłyszeć Więcej nic nie znalazłem. Widać, że gracz jest dobry. Zna flashe, gra na słuch, czeka na przeciwników. Ta "spalona" akcja to po prostu skill. Jak dla mnie gracz czysty W związku z tym, że Varg oraz Takkar mają urlop dostajesz UB Edytowane 22 Grudnia 2018 przez Młody <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi