Mikołajek ♥ Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Powód nadania kary: z tego co pamiętam to kultura Ilość punktów: 2 Osoba udzielająca kary: Miś Data otrzymania kary: nie pamiętam, ponieważ miałem usuniętą notke z nadaniem warnów Informacja dla użytkownika: brak [usunęli mi notke] Wyjaśnienia: Zachowałem się jak dzieciak, niby naśmiewałem się z gracza. Coś od siebie: -- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zezwalam na odrobienie. Proszę wybrać sposób odpracowania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołajek ♥ Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Nie mogłem edytować, więc napisze jeszcze raz (sorki za spam) To co napisane wyżej, nie bierzcie pod uwagę.. Nowe poradniki za 3 ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Trochę zajęło mi czasu analizowanie tych poradników, dlatego się rozpisze na temat każdego z osobna. 1. Jak zmutować kogoś podczas gry | PORADNIK - mamy taki poradnik tutaj może i jest zrobiony przez Ciebie (przynajmniej ss'y), ale co nam po tym? 2. Spis Cheatów - to nawet nie jest wzorowanie się na innym temacie, tylko bezczelne kopiuj wklej, czyli inaczej mówiąc zwykły plagiat, za co zostały wyciągnięte konsekwencje. 3. Przydatne komendy Cytat Od razu pisze, że poradnik robiony jest własnej roboty i własnoręcznie, żeby nie było spiny.. Udowodnić Ci, że nie jest to w 100% Twój poradnik? Dziwnym trafem znalazłem bardzo podobny (właściwie 5 komend z 14 bodajże jest kopiuj wklej) nawet emotikon i komentarzy od twórcy nie chciało Ci się zmienić. Na dobrą sprawę mamy tutaj kolejny plagiat, jeśli chcesz link do tematu to mogę Ci go podać na PW. Warna za te kłamstewko Ci daruje, natomiast odpracowania nie uznaje. Przykro mi, ale takie robienie w bambuko nie wyjdzie Ci na dobre. Jeśli będziesz poważnie chciał odpracować warny, to daj znać, wtedy coś pomyślimy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi