sv_cheats 1 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 (edytowane) Siemanko ! Mam na imię Mateusz, mam lat dopiero 18, gram w counter strajka dobre 6 lat! Od 2015 roku posiadam CS'a na Steam, miałem bardzo długą przerwę od CS'a, Uczę się w Liceum o profilu pożarniczym, tak, jestem strażakiem, lubię wypić, lubię zapalić, lubię się pośmiać, mam dystans do siebie, lubię towarzystwo, chciałbym żeby na świecie żyło się bez konfliktowo, nie lubię agresji ale lubię powyzywać dla żartów. Mieszkam w Inowrocławiu, województwo kujawsko-pomorskie, Lubie pomagać i wspierać innych. Pozdrawiam Administrację i oczywiście wszystkich graczy a szczególnie Kobiety! EDIT #1 : @ ZRB To mój braciszek najlepszy przyjaciel polecił mi waszą sieć znamy sie od uja czasu. Edytowane 24 Grudnia 2018 przez Szary Człowiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Siemanko! Widzimy się na dd2, bocie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Witamy bardzo serdecznie na sieci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebzdyberybencjusz Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Siemanko. W końcu zawitałeś na forum, braciszku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCZITA Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Cześć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojas Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Witamy Cię w naszym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Siemka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel PaeK Opublikowano 24 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanior Opublikowano 24 Grudnia 2018 Premium Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 No cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryto. Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Witaj szeryfie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi