DAv Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Z dniem dzisiejszym zmuszony jestem zrezygnować z rangi opiekuna grafików, długo nad tym myślałem ale niestety, jest to spowodowane dużym natłokiem spraw prywatnych, nawet nie mam głowy do robienia grafik. Z góry dziękuję za danie mi szansy, przepraszam także, że w pewnym sensie zawiodłem. Rezygnacja nie świadczy o tym, że już nie będę się udzielał w dziale graficznym, będę wykonywał zlecenia, gdy będę miał na to czas i głowę. Naprawdę miło mi było pracować jako grafik i będę się starał robić to dalej, dziękuję wszystkim, którzy zachwalali moje prace, a także i tym, którym one się nie podobały, bo to motywuje do dalszej pracy. Wesołych świąt, mam nadzieję, że wszyscy będą zdrowi i szczęśliwi 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Ehh, no szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdrien. Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryto. Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Dziękujemy Ci za cały wkład i poświęcony czas dla sieci. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Szkoda bo każdy odchodzi No powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Jak trzeba to trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 :(((((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi