KUCYK Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 (edytowane) Wzór: Imię: Filip Nick: KUCYK Wiek: 19 lat Swoje prace [przynajmniej 3]; Jakiego programu graficznego używasz: PS CS5 Od jakiego czasu interesujesz się grafiką: Jest to pełna amatorka, dobry miesiąc ;) Dlaczego akurat Ciebie mamy przyjąć: Główny powód to brak Grafików na GH, jestem w stanie pomóc w dziale, mam szczere chęci da się ze mną dogadać. Grafikę ogarniam lecz amatorsko, ale myślę że jak na forum nie związane z Grafiką to podołam wyzwaniu ;) Coś o sobie: Filip, pochodzę z Ck, scyzoryk. W wolnym czasie uczę się kodowania, szczerze nie wychodzi mi to :p Uczę się także nowych funkcji w PS'ie. Jestem kulturalna osobą, lubię pracę w grupie. Jestem ambitny i dążę do celu, czasem się to udaję a czasem nie, wtedy podnoszę się i idę dalej Staż na forum: Aktualnie jest Redaktorem Fanpage. Wiem że jest szybka rekrutacji, ale wolę żebyście się wypowiedzieli ;) Powód napisania podania jest jeden. Nie ma grafików, ktoś powie "nie musisz być grafikiem by ogarnąć zlecenia", tak zgodzę się. Ale kto ma zamykać zlecenia o ogarniać dział? ...Pozdrawiam! Wesołych Świąt Edytowane 26 Grudnia 2018 przez KUCYK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Ryszard Ty draniu! Oczywiście, że jestem na tak. + Grafika 9/10 + Podanie + Wiek + Spoko morda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Jestem na tak +Wiek +Grafika +Aktywny ostatnio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Na TAK: + ładne prace + wiek + aktywność + znany +chęć pomocy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Tak wiek prace podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 OFc Yes Zapotrzebowanie na grafików Spoko prace Aktywny od jakiegoś czasu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Bierzcie póki jest chęci i podanko mi się podoba, neonki też fajne, jakbyś mi zrobił takiego neonka to wogole propsik Widzę potencjał i z chęcią zobaczę więcej prac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 W takowej niezręcznej sytuacji, przyjmuję na okres próbny! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi