Fixen ♡ Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 (edytowane) Witam. Z dniem dzisiejszym postanowiliśmy powołać nową osobę na stanowisko opiekuna grafików. Jest nim nie kto jak @ KUCYK Gratuluję i liczę na owocną współpracę. Od siebie dodam, że jest to rozwiązanie tymczasowe, zobaczymy jak będziesz sobie radził na tym stanowisku. Liczymy na Ciebie, nie zawiedź nas! Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Justyna ^^ 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Gratulację! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Gratulejszyn! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beduin z Monopolu Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 (edytowane) XD GZ Edytowane 27 Grudnia 2018 przez Beduin z Monopolu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Na samym początku wielkie podziękowania dla @ Fixen ♡ @[Urlop] Endrjuu ♡za zaufanie do mojej osoby. Jestem tutaj bardzo krótko ale postanowiłem pomóc w tym dziale. Zajmuję się grafiką amatorsko, nie uznaję tego za hobby lecz lubię w wolnym czasie posiedzieć w PS'ie. Dołożę wszelkich starań by dział Grafiki, Zleceń był aktyny nonstop. Będę wykonywał zlecenia jak dotychczas i przyjmował nowych Grafików. Pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Xdddddddd Graty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Gratulacje i powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixen ♡ Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi