MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) Twój nick: MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMIP/SteamID: 31.0.126.51 Nazwa serwera: Only DD2 Data otrzymania bana: Około 22:15Mapa: De dust 2 Powód bana: ' 4 *WYKRYTO* cmd(special) Screeny: Nie dostałem SS-ów Opis sytuacji: Chciałem zbindować sobie kupno broni, skopiowałem jakieś bindy z internetu po czym wszedłem na serwer i po chwili dostałem bana. Nie wiem czy to przez to coś co wkleiłem do configu dostałem bana ? Już to usunąłem i przepraszam nie chciałem zrobić nic złego. Proszę o UB bo nie chce czekać tygodnia wczoraj kupiłem vipa i gram stale bardzo podoba mi się tutaj. Nie chcę robić sobie przerwy Edytowane 28 Grudnia 2018 przez MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM błąd w pisowni xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czlw Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Jo i napisales special ~Stenziu Przez Ebzdyberybencjusz, 28 Grudnia 2018 Nie Twój dział. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) Nwm skopiowałem z neta tam był jakieś bindy czy skrypty nie wiem nie znam sie na tym. Może faktycznie zle skopiowałem i wkleiłem jakieś gówno za przeproszenie. Zaraz sprawdze i dam odpowiedz Sprawdziłem i przez przypadek wkleiłem bind na auto bh za co bardzo przepraszam juz usnąłem to z cfg Usunołem te bindy z configu i jeszcze raz przepraszam i liczę na UB Edytowane 28 Grudnia 2018 przez MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czlw Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 a ok to masz ub mozesz juz wejsc na serwer Przez Ebzdyberybencjusz, 28 Grudnia 2018 Nie jesteś od takich spraw. Przez Pacia ♡, 28 Grudnia 2018 Twoja wypowiedz nie wnosi nic do tematu + podszywasz się pod członkaUBT/Właściciela serwera. +2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) Sprawdziłem co wkleiłem i wkleiłem do cfg skryp na auto bh za co przepraszam. Usunałem to i przepraszam za moją głupotę Edytowane 28 Grudnia 2018 przez MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebzdyberybencjusz Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Na demku widać, że chciałeś lecieć jak Bartuś i Okabe nie wychodziło na legalu to poleciałeś po skrypty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 @ MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM no i co mamy z Tobą zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Ja bym mu dał szanse, jak każdemu dajemy, to jemu też można dać. @[Urlop] Endrjuu ♡ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 No to tak jak kolega wcześniej, dostajesz drugie życie i ostatnie. Wybaczam i życzę miłej gry na DD2. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi