KUCYK Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Twój nick: KUCYK, lecz nie wiem jaki nick miał brat gdy dostał Bana. IP/SteamID: STEAM_0:0:2691786- mój steam id Nazwa serwera: ONLY DD2 Data otrzymania bana: Nie mam pojęcia Mapa: DD2 Powód bana: Jakieś czity Screeny: Brak Opis sytuacji: Więc tak...Mam młodszego brata który wszedł na serwer z jakimś zainstalowanym czitem [prawdopodobnie WH, tak twierdzi] na NS, nie na moim nicku, postanowiłem wejść wczoraj na DD2 [na moim steam'ie] i piszę że mam pernametnego bana... To że miał czity dowiedziałem się dziś dlatego piszę prośbę o UB właśnie dziś by od razu wyjaśnić. Cs NoSteam został odinstalowany z komputera. Brat dostał nauczkę. Jest mi bardzo głupio w tej sytułacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Nie ma w bansie twojego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 To jak próbuje wejść na no to weskakuję że Ban Pernamętny, wysłać SS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 To już niech inni UBTeam się zajmą bo ja już rezygnacje napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Dobra, po rozmowie na ts3, stwierdziłem że można dać mu ub. Wszystko mi od początku opowiedział. Nicku "kucyk" nie ma w bansie, ale jest jego brata, ma nick "Brygada lX", znalazłem go po ip. Ja bym mu dał ub, ale sam nie będę decydował. Zapraszam UBT do wypowiedzi @ Takkar@ Młody <3 @ ZRB @ Dayloos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) Nie Ty dostałeś bana więc UnBan Edytowane 29 Grudnia 2018 przez Młody <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi