BekaWChuj Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) Twój nick: vDenax _^^IP/SteamID: 'STEAM_0:0:451030716' Nazwa serwera: dd2 free vip Data otrzymania bana: terazMapa: dd2 Powód bana: autobhScreeny: Opis sytuacji: używałem autohotkey'a którego używam do cs:go na spacje i dostałem bana ( wykryto auto bh ) Edytowane 29 Grudnia 2018 przez vDenax 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JebaćPolicjęZeroTolerancji Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Witam , potwierdzam grałem z tym panem w CS:GO. Myślę że jak kolega dostał UB za ABH , to kolega z góry też może dostać taką szansę Przez Emzii ♥, 29 Grudnia 2018 W tym temacie nie masz uprawnień by się wypowiadać :/ 1 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) Dziwna sprawa, admin nie dał CI bana lecz bot, który wgrał Peku i on wykrywa skrypty. Wierzę Ci, lecz bot wykrył u Ciebie skrypt więc poczekam na wypowiedź [email protected] @[Urlop] Endrjuu ♡ @ PaeK Powód Bana 0 "*WYKRYTO* BhopHack" Wykonano 29.12.2018 - 14:26:04 Wygasa Nie określono Zbanowny przez [Only DD2 #1] GreenHaze.pl [SWIATECZNY FREE VIP] Zbanowany na [Only DD2 #1] GreenHaze.pl [SWIATECZNY FREE VIP] (de_dust2) Edytowane 29 Grudnia 2018 przez Młody <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BekaWChuj Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 2 godziny temu, Młody napisał: Dziwna sprawa, admin nie dał CI bana lecz bot, który wgrał Peku i on wykrywa skrypty. Wierzę Ci, lecz bot wykrył u Ciebie skrypt więc poczekam na wypowiedź [email protected] @[Urlop] Endrjuu ♡ @ PaeK Powód Bana 0 "*WYKRYTO* BhopHack" Wykonano 29.12.2018 - 14:26:04 Wygasa Nie określono Zbanowny przez [Only DD2 #1] GreenHaze.pl [SWIATECZNY FREE VIP] Zbanowany na [Only DD2 #1] GreenHaze.pl [SWIATECZNY FREE VIP] (de_dust2) AutoHotkey to jest skrypt na automatyczne klikanie spacji xd 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 @vDenax wiem co to jest, czekamy na resztę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Ja bym zrobił tak jak z resztą, czyli dał Ub. @ PaeK @[Urlop] Endrjuu ♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel PaeK Opublikowano 29 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) No tutaj tym Auto Hot Keyem ZABŁYSNĄŁEŚ miałem ochotę dać Ci UB MIAŁEM. 1. Zakaz używania jakichkolwiek wspomagaczy ułatwiającej rozgrywkę. JAKICHKOLWIEK Tutaj się nie wytłumaczysz że to klikanie spacji bo Ty jednak te spację trzymałeś. BAN ZOSTAJE Edytowane 29 Grudnia 2018 przez PaeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi