JebaćPolicjęZeroTolerancji Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) Twój nick: HaMMeRIP/SteamID: STEAM_0:0:454245986 Nazwa serwera: Only dd2 Data otrzymania bana: 29.12.2018Mapa: de_dust2 Powód bana: Powod : ' 7 *WYKRYTO* GstrafeHack 'Screeny: - Opis sytuacji: No gram sobie i miałem komende "" bind "mwheeldown" "+duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait"" i wykryto u mnie GstrafeHack. Użyłem tego raz przy TRUPIE na MID , i dostałem Perma . TAK SAMO MIAŁEM KOMENDE NA MWHELLUP ! Edytowane 29 Grudnia 2018 przez HaMMeR Dodam pare słów jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 @ PaeK oraz @[Urlop] Endrjuu ♡ nie wiem co z takimi osobami mam robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaeK Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) HALO No właśnie za tego binda dostałeś BANA Nasrane 20 waitów w bindzie to tzw. AUTO DUCK Można dać ub ale zmień binda na: bind mwheeldown "+duck" - TO JEST DUCK NA SCROLLA pzdr. Edytowane 29 Grudnia 2018 przez PaeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi