Takkar Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Typ grafiki: Avatar Rozmiar grafiki: Forumowe Tematyka: Gang/ Wojna Napisy: Takkar Format: Dowolny Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): - Kontakt: PW/ Steam Typ grafiki: Sygnatura Rozmiar grafiki: Forumowe Tematyka: Gang/ Wojna Napisy: Takkar/ Moderator/ OpiekunUnBan Team/ Admin DD2/ Steam: Takkar Format: Dowolny Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): Chciałbym, aby podane rangi oraz steam, były wypisane w rodzaju kolumny. Kolorystyka, fajnie by było gdyby była zielona/ ciemno zielona. Kontakt: PW/ Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Taka ode mnie, wiem, że nie jest wysokich lotów, ale może się spodoba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takkar Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Ładna praca ale bardzo słabo widoczne te informacje, czekam na dalsze propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Taka propozycja od mnie, sygne spróbuję lecz nie licz na cuda ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takkar Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Git! Czekam na sygne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Jak któreś pasuje to bierz, jak nie to pisz, będziemy kombinować 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Proszę.... Uffff.....Pfffff. To zlecenie był najdłuższym jakie robiłem dotychczas, pochłoneło 1.5h. Myślę że wyszło zacnie. Zamykam .psd, nic nie poprawię od razu mówię :P Powiem szczerze że się narobiłem i mam dość PS co najmniej na tydzień Ale są tego plusy ta praca wiele mnie nauczyła, poćwiczyłem pewne kwestie i przypomniałem sobie wiele, więc dziękuję że się tak uwziołeś na tą sygne @ Takkar. Pozdrawiam Edytowane 3 Stycznia 2019 przez KUCYK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takkar Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Megaaaaa, pomyśl nad jakimiś płatnym zleceniami na forach graficznych, nadajesz sie do tego. Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi