Mojżesz Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Twój nick: FeciarzIP/SteamID: STEAM_0 : 0 : 229230972 Nazwa serwera:DD2 Data otrzymania bana: Teraz | 31.12.2018 - 17:51:17 Mapa: dd2 Powód bana:WallhackScreeny: - Opis sytuacji: Gram sobie podkładam bombę która nie chciała mi się podłożyć więc przeskoczyłem na drugą stronę za skrzynki i dostałem bana xd //Dodalem dokładną datę i godzinę bana. Edytowane 31 Grudnia 2018 przez Dayloos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 @ Takkar Zbanowałeś o to tego gracza, proszę o rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mojżesz Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Ehh ten post ma już rok a wy nadal nic hahaha 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) @ Cisu. Takkar go banował więc lepiej żeby ktoś inny się nim zajmował. Poza tym jest to gracz steam więc musimy zająć się nim we dwóch. Zobaczę demo, dam rozpiskę i poczekam na Twoją 4:40 - Modelowo leci lecz raczej ale nie na pewno wynika to z umiejętności 4:46 - Patrzy przez ścianę po headzie i strzela zanim się pojawił 5:53 - Znowu patrzy przez ścianę i strzela idealnie 6:57 - Podobna sytuacja co na samej górze 8:47 - Strasznie dziwnie wcelowany na typka wyleciał 9:49 - Modelowo po headzie 9:53 - Idealne skany prosto w głowę Dalsza rozpiska raczej nie ma sensu, czekam na Ciebie @ Cisu. Link do HLTV: http://d1.hltv.org.pl/srv53507/HLTV-1812311735-de_dust2.dem.zip W związku z pewną sytuacją ( @ Cisu. ) @ ZRB @ Dayloos niech ktoś z was da rozpiskę Edytowane 1 Stycznia 2019 przez Młody <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mojżesz Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Boże w końcu coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebzdyberybencjusz Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 4;40 - standardowe wyjście na gale 4:46 - tutaj można uznać "modelowanie" ( 1 ) 5;53 - tutaj poleciał na słuch 6;57 - tutaj to samo słuch 8;47 - nic podejrzanego 9;49/9;54 - Skany perfekcyjne ( 2 ) 16;49-16;53 - Wleciał w celowany na maxa ( 3) 3 akcje bardzo dziwne. @ PaeK@ Takkar podejmijcie ostateczną decyzje, ja dla mnie za mało dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Stop stop nie wiecie chyba na czym polega rola ubt, @ Takkarma swoje 24h na rozpisanie demka, poniewaz on mógł swoje akcje 'nagrać'. Dajcie mu się wypowiedzieć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mojżesz Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Tylko te 24h minęły xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Jutro zobaczę demko także, z góry przepraszam że nie zrobiłem tego wcześniej. (jak dla mnie @ Takkarpowinien dać dowody.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Temat zamykam. Robi się nie potrzebny spam. Moim zdaniem @ Takkarpowinien rozpisać demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebzdyberybencjusz Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Jak dla mnie te 3 akcje to za mało. A poza tym 24h już dawno minęło. Masz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebzdyberybencjusz Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi