ToMeN Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Twój nick: ToMeNIP/SteamID: 46.134.2.82 Nazwa serwera: Only DD2 Data otrzymania bana: 1.01,2019r.Mapa: dd2 Powód bana: Powodu brakScreeny: Admin nie raczył zrobic... Opis sytuacji: Wbiłem na serwer, pierwsza runda wpadły chyba 4 fragi banki i ze skanów, druga runda pedze na B plantuje pake lece do trupa zeby nam pleców nie zrobili zauwazyłem typa ze za skrzynke mignał i HE rzuca, Ja też HE i jazda do srodka a tam 3 CT no to full auto i 3 lezy mineło 5-6sekund i pstryk Banik... Prosze osobe władna o rozpisanie demka i wytarmoszenie za uszy admina który tak łatwa reka sypie bany.... Używam opcji edytuj i wprowadzam chaos jak prosił admin młody:) Nie mam zamiaru tutaj gównoburzy robic wiec oglądnij demko na chłodno w konsultacji z kims bardziej doświadczonym, i zamieść tutaj rozpisane demko aby każdy mógł zobaczyć jaki to zemnie jest "cheater" Edytowane 1 Stycznia 2019 przez ToMeN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Bana dałem Ci JA z powodem Cheater więc zaraz dam rozpiskę. Banów się nie sypie od tak tylko po sprawdzeniu na spectatorze 1:28 - Idealny skan w głowę 2:04 - Doskonale wie gdzie znajduje się przeciwnik mimo, że go nie widział Nauczka dla mnie by poczekać 3 - 4 rundy przed daniem bana. Nic tu po mnie. Dostajesz UB Edytowane 1 Stycznia 2019 przez Młody <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMeN Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Tak dlatego prosze o rozpisnie demka bo cziterem nie jestem:) Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi