Druidek. Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Typ grafiki: avatar Rozmiar grafiki: no taka na forum i na steam-184x184 Tematyka: jakis ciemny/mroczny klimat. W bunkrze albo lesie. Napisy: druid admin ffa Format: nwm Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): no niebieski wchodzący w fiolet Kontakt: steam, pw forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Prosze, robiłem to na szybko, więc nie jest za cudowne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) oo, podoba mi sie motyw bardzo, ale kolor tak mniej. Chciałem niebieski wchodzący w fioletowy a nie niebieski i fioletowy. Dobrze by było jakby kolor napisu był ciemniejszy (widoczniejszy) od tła poprostu fiolet mógłby być mocniejszy i kontur przy napisie, shadow czarny :P Edytowane 2 Stycznia 2019 przez druid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Poprawir co się da, jak znajdę czas ale .psd zamknąłem to nie licz na wiele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi