Excellent. Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Jako ze wcześniej tego nie zrobiłem zrobię to teraz Witam Nazywam się Artur, mam lat 21 jeszcze ale w Maju 22-go będę obchodził 22gie urodzinki , pochodzę z Gostynia ( woj. Wielkopolskie ). Interesuje się ogólnie mechaniką ale pracuje w firmie Cheval Liberte Polska Sp. z o.o. Debon Sp. z o.o. Przyczepy do przewozu koni, Dwie firmy w jednej czyli ogólnie skręcam przyczepki do koni w wolnym czasie lubię pójść na basen do kina czy gdzieś na spacer albo po prostu spotkać się z znajomymi przy piwku . Ogólnie jestem osoba milą wyluzowana dużo żartuje, ale czasami każdy ma gorszy dzień. W cs gram już ładnych parę lat czyli gdzieś około 8-9 lat z przerwami. Grywam zazwyczaj tylko na serwerach only dd2. Na waszym serwie only dd2 gram nie długo i rzadko grałem, ale teraz będzie mnie częściej widać . Do zobaczenia na only dd2. Pozdrawiam Szczęśliwego Nowego Roku Ps. Będę grał pod nickiem : OnlyH$, Siwy_Head., Excellent. Dawniej ,, Daffy_Fragers." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebzdyberybencjusz Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Witaj ! ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Witaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Witamy na GH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 ooo Daffy, kojarzę cię ! Siemaneczko, mam nadzieje że też spotkamy sie przy piwku, ale na TS'ie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takkar Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JebaćPolicjęZeroTolerancji Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Witam =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv_cheats 1 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanior Opublikowano 2 Stycznia 2019 Premium Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Witaj fałszywy Daffy , do zobaczenia na dd2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryto. Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mojżesz Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Hej Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRioV5 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Elo koniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi