KUCYK Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Moja propozycja zmiany tej miniaturki pytania dnia, wygląda estetyczniej, i tyle ;) Live/Demo: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 hmmm, miniaturka wygląda estetycznie to fakt. Jest delikatna, tamta natomiast taka srebrna, metaliczna, ciężka. Myślę, że ciekawy temat, lecz tutaj trzeba było by to przegłosować. Raczej na tak , serducho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Praca jest ładna i estetyczna. Tylko jestem troszkę na nie, ponieważ logo zazwyczaj daje do ważnej informacji, którą chce przekazać użytkownikom. Tak to byśmy musieli zmienić wszystkie napisy w seriach. Ale jestem jak najbardziej na tak, jeśli chodzi o zmianę na nowy napis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Dam nową propozycje grafiki, niebawem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 @ Endrjuu ♡ @ Fixen ♡ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Mi się nawet podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 @ druid teraz tt musisz podjąć decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druidek. Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 @KUCYK Szczerze powiedziawszy to ta pierwsza opcja bardziej przypadła mi do gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv_cheats 1 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) A jak jest ten sam napis jakbyś dodał napis GH - na zielono i postać z CS z lisciami klonu na koniec ? Bo to nad D nie pasuje cos ala to ale chyba za jasny kolor zieleni + już nie chciało mi się skalować tego. Edytowane 8 Stycznia 2019 przez Szary Człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Proszę o zamknięcie tematu. Nie mam konkretnch wniosków od Opiekina i redaktora. @ druid @ Endrjuu ♡. Dałem propozycje nie odpowiada, trudno. Jak będziecie chcieli to napiszecie zlecenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Podejmujemy jedno lub więcej z działań: Dokładnie analizujemy temat. Problem podany w temacie zostanie niedługo rozwiązany. Pracujemy nad znalezieniem rozwiązania/przyczyny problemu. Podejmujemy ważną decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi