gemgam320 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Imię:Bartosz Wiek:16 Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198106751376/ Twój nick na TS3: gemgam320 Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Bo akurat u was spędzam na ts kilka godzin dziennie Ile czasu spędzasz na TS3: Jestem w Top 20 czasu online Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Nieraz pomagałem przy stawianiu tego ts'a Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeiNad Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 + Aktywność. + Wydajesz się miłą osobą, mieliśmy okazję porozmawiać kilka razy i nie mogę złego zdania o Tobie powiedzieć. + Doświadczenie jest, byłem świadkiem, że pomagałeś Pacii z uprawnieniami. - Brak estetyki podania, mało rozwinięty punkt dlaczego starasz się o stanowisko. Przewaga "plusów" jest, więc ja jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 No to tak małe tak -Aktywność na forum -Brzydkie podanie +Aktywność na ts'ie +Ponoć pomagał więc, doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Postarałbyś się ładniej napisać. Na tak. + Doświadczenie + Wiek - Podanie -Aktywność na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaga Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Tak Wiek Podanie Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi