Lexa Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Typ grafiki: Sygnatura Rozmiar grafiki: Tak jak na forum Tematyka: Orange Is The New Black, a konkretniej Nicky Nichols, postać z serialu Napisy: nicky Format: png Dodatkowe informacje (kolorystyka, dodatkowe efekty itp.): Liczę na wyobraźnię grafika Kontakt: PW, Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 1 godzinę temu, KUCYK napisał: Nie chcę się przyczepiać, ale nie widzę nic prócz dodanej tekstury po bokach czy brushów i napisu. Mogłabym prosić o coś bardziej wydajnego? I inną czcionkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Jeśli Ci nie odpowiada możesz takowej sygnatury nie ustawiać, ma za dużo pracy by to wszystko edytować zmieniać. Zapraszam do złożenia nowego zlecenia za jakiś czas. Jeśli niezgadzasz się z moją decyzją napisz skargę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Otwieram, @ DAvzrobi Ci sygnaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emzii ♥ Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Tutaj coś ode mnie, miał być czarno-biały efekt wokół postaci ale słabo wyszło Jeszcze się trochę pobawiłem i jest jakby dym z tego papierosa @ nicky podoba się czy coś do zmiany? Edytowane 9 Stycznia 2019 przez Młody <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 40 minut temu, Młody napisał: Tutaj coś ode mnie, miał być czarno-biały efekt wokół postaci ale słabo wyszło Jeszcze się trochę pobawiłem i jest jakby dym z tego papierosa Dziękuję, nadal czekam na pracę od @ DAv Wtedy którąś z pośród nich wybiorę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAv Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) @ nicky jutro zrobię i będę edytował post. @ nicky czy taka praca spełnia twoje wymagania ? Edytowane 10 Stycznia 2019 przez DAv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 16 godzin temu, DAv napisał: @ nicky jutro zrobię i będę edytował post. @ nicky czy taka praca spełnia twoje wymagania ? Jest super, dziękuję. Można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi