Dayloos Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) @ Fixen ♡ @ Endrjuu ♡ @ Cisu.(ciebie oznaczam żebyś się mógł pośmiać :DD) @ Feciarz|TeamDebila @ Stanior @ Hej.Jestem.Lenka Was też żebyście sobie ogarneli xd Nie wiedziałem gdzie to napisać więc : Nasz serwer ffa+boogie mod to jakieś Rosyjskie gówno, boty (spojrzeć wystarczy na Gt i widać że boty) reklama Rosyjska a nawet pluginy. No a w dodatku właściciel pokazał swój poziom ogólnie to beka xdd: Edytowane 6 Stycznia 2019 przez Dayloos 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 No to już nie jest. XD 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mojżesz Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 TO nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu ♡ Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Byłem w WC robić kupkę, jak to zobaczyłem, to zrobiłem siku. WTF, cnie? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Żałosny typo xdd U rumcajsa go też nie przyjmą z tego co czytałem nawet sam na nie dałem xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCYK Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 20 euro na dzień:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 To niezły serwerek, a kultura właściciela rozwala wszystko XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JebaćPolicjęZeroTolerancji Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Beka , serwer cały Rosyjski od podstaw , nic po Angielsku/Polsku albo w innym języku. Znajomość właścicieli języka Rosyjskiego najwidoczniej jest rewelacyjny Od początku moim zdaniem był to przekręt i tyle.. Pozdrawiam cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) No to dalsza część @ Cisu. @ Feciarz|TeamDebila @ HaMMeR @ Endrjuu ♡ @ nicky @ KUCYK Edytowane 6 Stycznia 2019 przez Dayloos 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mojżesz Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Boże moje oczy za dużo tych ruskich ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JebaćPolicjęZeroTolerancji Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Ja pier*** , gość serio sam siebie ośmiesza :-:... Nie będę tego komentował dalej bo to żenada.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi